SUPPLEMENTEN:

Waarom zou je voedingssupplementen of extra vitamines gebruiken?

Een van de belangrijkste redenen om voedingssupplementen te gebruiken is omdat onze voeding niet meer dezelfde vitaminen en mineralen bevat als vroeger. Dus zelfs als je een gezond voedingspatroon hebt kun je tekorten oplopen. Ons voedsel is bij lange na niet meer zo rijk aan vitaminen en mineralen als honderd jaar geleden. Een vergelijking van de voedingswaarde in 1963 en nu laat zien dat het calcium- en vitamine A-gehalte van broccoli en appelen bijvoorbeeld gehalveerd is, de hoeveelheid vitamine C in paprika met 30 procent is gedaald, dat waterkers 88 procent minder ijzer bevat en bloemkool 50 procent minder vitamine C.


Vitakruid

Gezondheid is het grootste goed. Vitakruid zet zich daarom in voor de ontwikkeling van hoogwaardige voedingssupplementen die je helpen jouw gezondheid en vitaliteit te behouden. Vitakruid levert voedingssupplementen die aansluiten bij de orthomoleculaire praktijk. Het assortiment wordt voortdurend verbeterd op reactie van de nieuwste en wetenschappelijke inzichten. De producten moeten zich onderscheiden op basis van prijs, dosering, opneembaarheid en werkzaamheid.
Vitakruid wil voor iedereen relevante kennis beschikbaar stellen. Hierbij ligt de focus op de ondersteuning van professionals die beroepsmatig andere mensen adviseren over orthomoleculaire suppletie. Hiervoor organiseert Vitakruid regelmatig kennisbijeenkomsten door het hele land. Kennis delen is bij uitstek de bron tot verbinden. Vitakruid werkt nauw samen met natuurartsen, chiropractors, fysiotherapeuten, reumatologen en orthomoleculair therapeuten, die producten van Vitakruid op grote schaal inzetten. 

In de orthomoleculaire behandelwijze staat het streven voorop om met de voeding zoveel mogelijk nodige en nuttige voedingsstoffen binnen te krijgen en zo weinig mogelijk schadelijke stoffen. Helaas is het, ook voor een gezond persoon, bijna onmogelijk om via de voeding optimale hoeveelheden van bepaalde voedingsstoffen te consumeren. 


Producten van Vitakruid bestellen?

Bij McManna krijg je standaard 10% korting op de verkoopprijs van Vitakruid. 

Kijk op de site van Vitakruid welk product je wilt hebben.  Bestel door middel van het  onderstaand  Contact-formulier van McManna. Vermeld bij je bericht duidelijk om welk(e) product(en) het gaat en het aantal. 


Contact-formulier


Suppletieadvies bij

Obesitas/Overgewicht:

  • te hoog insulinegehalte:                  Glycodin
  • verminderd verzadigingsgevoel: Psyllium & Glucomannan
  • koolhydraatverslaving:                    DPP-IV